Helaas is het geplande bezoek van Gabe aan de EsTaYoga studio uitgesteld wegens Corona.

Via deze videoboodschap is hij toch een beetje bij ons en deelt hij zijn visie op Yoga.

Gabe is coming to town!

Helaas opgeschort ivm Corona. Nieuwe data worden gezocht en zsm gecommuniceerd.

Onze eigen leraar Gabe Azoulay komt weer naar Nederland speciaal voor onze studio. Dit keer blijft hij maar vier dagen, dus zorg dat je erbij bent. Gabe is een zeer onderlegde, ervaren en gedreven yogadocent die al jarenlang overal ter wereld lesgeeft en opleidingen en workshops verzorgt. Zijn kennis van yoga en yogafilosofie is enorm en hij weet altijd de juiste woorden te vinden om de soms ingewikkelde en mysterieuze yogatermen en begrippen helder en inzichtelijk te maken. Zijn adjustments zijn veilig en verantwoord en brengen je yoga beoefening precies daar waar het moet zijn.

Hij gaat een workshop Intro Thaise Massage verzorgen en een Ashtanga Full Primary leiden. Uiteraard staan er weer Ashtanga Mysore lessen gepland en als laatste is er gedurende zijn verblijf ook dit keer weer de de mogelijkheid jezelf een Thaise Yoga Massage cadeau te doen. Gabe studeert al meer dan 15 jaar Thaise massage, waaronder jaarlijks bij de Thaise Massage meester Pichest Boonthumeen en hij kent alle kneepjes van het vak. Elke dag is er voor 1 iemand tijd en ruimte om 60 minuten lang in onze studio een onvergetelijke ervaring te beleven. Een weldaad voor lichaam en geest. Aangezien hij maar kort blijft dit keer, zijn er niet veel plaatsen te vergeven.

Hieronder vind je het rooster en daaronder de uitgebreide uitleg.

Na elke uitleg vind je een link naar het workshoprooster voor alle details zoals exacte tijden en kosten. Via het workshop rooster kun je je zoals gewoonlijk aanmelden.

Wellicht overbodig, maar toch even handig om te vermelden: Gabe spreekt Engels. Mocht dat lastig voor je zijn, geen probleem. Wij zijn bij alle activiteiten aanwezig en zullen waar nodig vertalen.

Di 21-4 Woe 22-4 Do 23-4 Vrij 24-4
Ashtanga Mysore

9.00-11.00

Ashtanga Mysore

9.00-11.00

Ashtanga Mysore

9.00-11.00

Ashtanga Mysore

9.00-11.00

Workshop Intro Thaise Yoga Massage

19.00-22.00

Ashtanga Full Primary

19.00-21.00

21-4 Intro Thaise Yoga Massage 19.00 - 22.00 uur

Thaise Yoga massage is op dit moment een vorm van massage die razendsnel aan populariteit wint en dat is niet voor niets.

Gabe studeert al meer dan 15 jaar Thaise massage en gaat nog steeds jaarlijks terug naar Thailand om daar te leren van de internationaal gelauwerde Thaise Massage meester Pichest Boonthume.

Thaise Yoga massage is zowel ontspannend als enerverend en wordt soms wel ‘Yoga voor luie mensen’ genoemd.
Deze vorm van yoga, waarbij je volledig gekleed blijft, is een combinatie van druk uitoefening en ruimte maken door passieve stretching.
Het brengt je een verkwikkende en verruimende blik op je lichaam en geest.

Thaise Yoga massage komt niet alleen je yoga beoefening ten goede, maar vooral ook je algehele gevoel van welbevinden.
Het allermooiste is dat zowel de gever als de ontvanger er baat bij hebben.

Leer in deze workshop hoe je zelf Thaise Yoga massage kan geven. Hoe je met vertrouwen leert aanraken en hoe je beiden de voordelen kan ervaren van deze helende en krachtige vorm van Massage.
Naast een stukje theorie leren we hoe te geven en hoe te ontvangen. Je zult afwisselend degene zijn die behandelt en degene die behandeld wordt, zodat je kan ervaren hoe geweldig fijn het is om te ondergaan en hoe enorm verrijkend om te geven.

Met de basis in je vingers heb je voortaan altijd beschikking over dit fysieke en mentale cadeautje.
Kom alleen, met een partner, familielid of (yoga)vriend of vriendin.

Kijk hier voor alle details en om je aan te melden.

23-4 Ashtanga Full Primary 19.00 - 21.00 uur

Ashtanga Yoga is een krachtige vorm van yoga. Een vaste reeks houdingen wordt door middel van vloeiende bewegingen aaneengeschakeld. De nadruk ligt hierbij op de diepe en rustige ademhaling.
Ontspanning door inspanning, want Ashtanga Yoga kan best behoorlijk intensief zijn. Voor een sterk en energiek lichaam en een heldere geest. Met als bijkomende beloning meer kracht, flexibiliteit en balans, zowel fysiek als mentaal. Ashtanga Yoga is uitdagend, nuchter en verrijkend.

In deze XL-les leidt Gabe je langs alle 72 asana’s van de volledige eerste serie.
Zowel mensen die pas net kennis hebben gemaakt met Ashtanga als gevorderden komen aan hun trekken.

Als je helemaal nog geen ervaring hebt met Asthanga Yoga, dan raden we je aan eerst een proefles te doen, zodat je een beetje weet wat je te wachten staat.

Meld je op tijd aan, want zoals altijd hebben we een beperkt aantal matjes :
Kijk hier voor alle info.

ashtanga mysore stijl 21, 22, 23 en 24-4

Jaaaaa!! Uiteraard ook weer Ashtanga lessen Mysore stijl onder begeleiding van Gabe. De ‘Happy Few’ die vorige keer het geluk hadden aanwezig te kunnen zijn bij een van de Mysore lessen van Gabe, weten tot welke bijzondere hoogte je Ashtanga beoefening getild kan worden in Mysorestijl.

Mysore zelfbeoefening is de traditionele manier om ashtanga yoga te beoefenen en biedt een zeer persoonlijke, individuele aanpak. Tijdens een Mysore les doet iedereen zijn/haar eigen Ashtanga-ding op zijn/haar eigen tempo, maar wel met de groepsenergie van een klassikale les. Je wordt individueel begeleid, met instructies die gericht zijn op wat jij nodig hebt.
Een Mysore les duurt 2 uur en in dat blok van 2 uur kom je oefenen en neem je de tijd die jij nodig hebt. Voor beginners kan dit een half uur zijn en voor de meer gevorderden tot een uur en 45 minuten.
Mysore is vernoemd naar de zuidelijke Indische stad, waar K Pattabhi Jois vanaf eind jaren dertig tot zijn dood in 2009 doceerde.

Gabe is zelf een Ashtangi in hart en nieren en heeft gestudeerd bij grote namen in de ashtanga wereld. Hij heeft de unieke gave om in een oogopslag te zien welke aanpassingen je nodig hebt om nog meer voordelen van een houding te kunnen ervaren. Hij voelt de grenzen van je lichaam aan en kan je daar brengen waar je op eigen houtje nog niet bent gekomen. Hij stimuleert je harder te werken waar mogelijk en rust te nemen waar nodig. Hij begeleidt je naar een focus die ruimte en stilte teweeg brengt in lichaam en geest.

Als je dan toch eens kennis wilt maken met de mysore stijl, of gewoon eens lekker op je eigen tempo op het ritme van je eigen ademhaling te midden van gelijkgestemden Ashtanga wilt beoefenen, dan ben je echt een bofferd als je dat onder de deskundige begeleiding van deze ervaren docent kan doen.

Wil je dit ook meemaken, meld je dan supersnel aan voor een, meerdere of alle mysores.

Voor de duidelijkheid: je hoeft de reeks en de volgorde van de houdingen dus niet uit je hoofd te kennen!

(Wij zorgen voor fijne spiekbriefjes)

De kosten: 10 euro per les.

Data: 21-4, 22-4, 23-4, 24-4 tussen 9.00 – 11.00 uur

Meld je hier aan.

Geef duidelijk aan voor welke dag(en) je je aanmeldt.

thaise yoga massage

Thaise Yoga massage is op dit moment een vorm van massage die razendsnel aan populariteit wint en dat is niet voor niets.

Gabe studeert al meer dan 15 jaar Thaise massage en gaat nog steeds jaarlijks terug naar Thailand om daar te leren van de internationaal gelauwerde Thaise Massage meester Pichest Boonthume.

Thaise massage is zowel ontspannend als enerverend en wordt soms wel ‘Yoga voor luie mensen’ genoemd. Deze vorm van yoga, waarbij je volledig gekleed blijft, is een combinatie van druk uitoefening en ruimte maken door passieve stretching. Het brengt je een verkwikkende en verruimende blik op je lichaam en geest.

Deze vorm van massage komt niet alleen je yoga beoefening ten goede, maar vooral ook je algehele gevoel van welbevinden.

Een stille meditatie en therapeutische massagesessie van 60 minuten voor lichaam en geest.

In plaats van de gebruikelijke 100 euro, betaal je als gast van EsTaYoga 80 euro per sessie.

Doe jezelf of een geliefde eens een bijzonder cadeau en reserveer hier direct.