GabeYoga

Gabriel Azoulay is een internationale yogadocent die oa een deel van het jaar cursussen en workshops geeft in Antwerpen en sinds dit jaar tot onze grote vreugde ook een graag geziene gastdocent is bij EsTaYoga. Daarnaast organiseert hij geweldige lerarenopleidingen en verrukkelijke retraites op de prachtigste locaties over de hele wereld.

linyoli.nl

Duizendpoot Linda heeft voor ons deze mooie website gemaakt en heeft ook haar eigen super leuke webwinkel waar je hele hippe sieraden kunt kopen. Zeker de moeite waard om daar eens rond te neuzen.

 

edithvaneijkfotografie.nl

Toen we deze website gingen ontwikkelen, wilden we natuurlijk daar onze eigen foto’s op zetten. En er is er maar één aan wie we dat toe durfde te vertrouwen en dat is Edith van Eijk. Voor foto’s met een persoonlijke touch moet je bij haar zijn.

Praktijk Koneksi

Esmeralda Húbner heeft een missie om mensen meer vreugde en vrijheid in hun leven te brengen. Ze geeft cursussen die je leren meer liefde voor jezelf ervaren en je helpen om meer in verbinding met je hart te zijn.

Yogabase

Bart Benschop is een zeer gedreven en ervaren yogadocent met de bijzondere gave te kunnen zien wat jouw lichaam nodig heeft. Hij motiveert je en leidt je met zachte hand in de richting van de wijsheid van je lijf, zodat je stevig in je eigen kracht komt te staan. We zijn blij en trots dat Bart als gastdocent regelmatig workshops en XL lessen bij EsTaYoga verzorgt.