GabeYoga

Gabriel Azoulay is een internationale yogadocent die oa een deel van het jaar cursussen en workshops geeft in Antwerpen en sinds dit jaar tot onze grote vreugde ook een graag geziene gastdocent is bij EsTaYoga. Daarnaast organiseert hij geweldige lerarenopleidingen en verrukkelijke retraites op de prachtigste locaties over de hele wereld.

 

linyoli.nl

Duizendpoot Linda heeft voor ons deze mooie website gemaakt en heeft ook haar eigen super leuke webwinkel waar je hele hippe sieraden kunt kopen. Zeker de moeite waard om daar eens rond te neuzen.

 

edithvaneijkfotografie.nl

Toen we deze website gingen ontwikkelen, wilden we natuurlijk daar onze eigen foto’s op zetten. En er is er maar één aan wie we dat toe durfde te vertrouwen en dat is Edith van Eijk. Voor foto’s met een persoonlijke touch moet je bij haar zijn.

 

innergids.wixsite.com

Tessa Krapf van Praktijk Innergids is Bewustzijnscoach en Energetisch werker. Zij brengt de geestelijke en fysieke wereld samen en ziet het als haar belangrijkste taak om ondersteuning en verlichting te bieden aan zowel mens als dier.
EsTaYoga en Tessa verzorgen regelmatig samen een prachtige en bijzondere Energetische Yoga Beleving waarbij healingen en readingen samengaan met Yin Yoga.
Zie ons Workshop rooster 

 

Praktijk Koneksi

Esmeralda Húbner heeft een missie om mensen meer vreugde en vrijheid in hun leven te brengen. Ze geeft cursussen die je leren meer liefde voor jezelf ervaren en je helpen om meer in verbinding met je hart te zijn.