BUITENLESSEN

BINNENLESSEN

Buitenlessen:  tm 8 aug

 

vrij 31-8 10.30 Yin Yang
za 1-8 10.00 Ashtanga
ma 3-8 18.30 Soft
vrij 7-8 9.00 Yin Nidra Vrouwenputje
za 8-8 10.00 Ashtanga

Wind in je haar, voeten in het gras.

Ondanks dat we weer naar binnen mogen, blijven we toch met veel plezier een aantal buitenlessen aanbieden. Buiten yoga doen is namelijk heerlijk, zeker op onze prachtige beschutte locatie midden in het groen.

Het aanbod kan elke week verschillend zijn, dus hou deze pagina en de mail goed in de gaten. Je dient je voor elke les waaraan je graag wilt meedoen vooraf aan te melden. En mocht je onverwacht niet kunnen, dan meld je je even tijdig af bij een van ons. Mocht de buitenles wegens weersomstandigheden niet door kunnen gaan, dan verhuist de les naar binnen in de studio. Dit laten we op tijd aan je weten! Als je liever nog niet binnen mee wilt doen, dan ben je daar natuurlijk vrij in.

Aanmelden en afmelden kan via mail, whatsapp of ons contactformulier. 

Als je je hebt aangemeld dan sturen we je de locatie (in Goes) tijdig door.

Neem je eigen matje mee en eventueel water voor achteraf.

Meld je hier aan voor een les via ons contactformulier.

We vragen je dringend wanneer je verkouden bent of corona-gerelateerde klachten hebt, goed voor jezelf te zorgen en nog even thuis te blijven.

Binnenlessen:  tm 8 aug

 

ma 3-8 10.00 Yin
woe 5-8 19.00 Yin
woe 5-8 20.15 Soft
do 6-8 19.00 Slow Flow
do 6-8 20.15 Ashtanga

We mogen weer naar binnen!! Zo fijn.

Afstand: Natuurlijk gaan we het 1,5 meter afstand advies respecteren. We hebben in de zaal een opstelling gemaakt waarbij een ieder voldoende ruimte heeft. Dit betekent dat er in de studio minder mensen tegelijk een les kunnen volgen dan we gewend zijn. Aanmelden en afmelden is dus extra belangrijk. Wat betreft het betreden en verlaten van de zaal en de studio vragen we je met aandacht afstand te bewaren en de in- en uitgangen niet te blokkeren. Daarnaast verzoeken we je om niet te vroeg te komen en niet te blijven hangen na de les.
Ventilatie: Voor, tijdens en na de les zorgen wij voor voldoende ventilatie in de yogazaal. De ramen zullen altijd open staan.
Gebruik materialen: Er mag gebruik gemaakt worden van onze yogamatten. Na afloop goed reinigen. Als je er 1 hebt, neem dan je eigen mat mee. Mocht je onze blokken, bolsters of kussens willen gebruiken tijdens de les, dan vragen we je een handdoek mee te nemen.
Thee: Uit hygiënisch en praktisch oogpunt schenken we vooralsnog geen thee.
Toilet: Je kunt gewoon gebruik maken van het toilet.
Hygiëne: Voor de ingang van de studio staat een tafeltje met antibacteriële gel. In de toilet en in de keuken kun je je handen wassen met zeep en afdrogen met wegwerp doekjes.

Aanmelden/Afmelden: Zoals eerder al even benoemd is het van groot belang dat je je van te voren aanmeldt voor de les(sen) van je keuze. Dat kan via mail, whatsapp of ons contactformulier. Wegens het beperkt aantal plaatsen, zullen we soms met reservelijsten werken. Vandaar dus extra aandacht voor het aanmelden. Om diezelfde reden willen we benadrukken dat als je onverwacht toch niet blijkt te kunnen komen, je je bij een van ons afmeldt. Dan kunnen we weer iemand van de reservelijst blij maken. En blij maken dat doen we graag.


Adres  

                                                                                                EsTaYoga Studio
‘s-Gravenpolderseweg 2C
Goes

(1e verdieping,
alleen per trap bereikbaar)

      Voor tarieven enzo klik hier.

We hopen natuurlijk onderstaand rooster zsm weer op te kunnen pakken.

Proefles

Is yoga iets voor jou? Dat weten wij natuurlijk ook niet. Er is maar een manier om daar achter te komen en dat is door het gewoon een keer te doen. Volg daarom vrijblijvend een proefles.

En nee, je hoeft niet lenig of verlicht te zijn.

Je kan je opgeven per e-mail info@estayoga.nl of telefonisch 06-20213052 of 06-18581684 of klik hier voor het aanmeldformulier. We zien je graag op de mat!

 

Een proefles is gratis.

Draag comfortabele kleding waarin je goed kunt bewegen. Yoga doen we altijd op blote voeten. Matjes, blokken en andere props zijn aanwezig.

 

Heb je vragen neem dan contact met ons op.

Vakantie eerste deel 2020

Zomervakantie

Aangepast rooster van maandag 13 juli tm zondag 9 augustus

Zomerstop (geen lessen) van maandag 10 augusus tm zondag 23 augustus

92679b05-d401-4515-9e4b-839113878f0c