4I7281 Edith van Eijk fotografie (2)
Naast het feit dat het helaas momenteel nog even niet mogelijk is om lessen in onze fijne studio te volgen, zijn er zat redenen om thuis online aan de slag te gaan. Misschien woon je wel helemaal aan de andere kant van het land, misschien komen onze lestijden je niet uit, misschien ben je zo verknocht aan yoga dat je er gewoon geen genoeg van kan krijgen, misschien wil je gewoon heel graag zelf bepalen waar, wanneer en hoe vaak je op je yoga mat staat, misschien wel geen van bovenstaande redenen of allemaal. Het maakt ook helemaal niets uit. Hieronder vind je ons huidige online aanbod.

ONLINE LOSSE LESSEN

We hebben een aantal volledige lessen speciaal voor jou gemaakt. Zo kan je thuis een extra yogales volgen en je hoeft niet eens je haar goed te doen!  In het assortiment zitten de yogavormen die wij ook in de studio aanbieden: Yin Yoga, Ashtanga Yoga, Vinyasa Yoga (Gentle Power Flow en Power Flow), Soft Yoga en Slow Flow. Een beschrijving van de verschillende vormen vind je hier.

GENTLE POWER FLOW

YIN YOGA

SOFT YOGA

ASHTANGA YOGA 

POWER FLOW

SLOW FLOW

Daarnaast hebben we een aantal fijne extraatjes.
Soms is het namelijk heerlijk om twee yogavormen in 1 les te combineren en soms vinden we het leuk om een les rondom thema op te bouwen.

YIN YANG HEUPEN

We beginnen met een zachte flow met speciale aandacht voor onze heupen. We sluiten af met verrukkelijke Yin Yoga, waarbij we zittend en liggend op de mat een aantal houdingen wat langer vasthouden.

SOFT EN SLOW SCHOUDERS

Een lekkere combinatie les tussen soft yoga en slow flow, waarin we op een zachte manier ons lichaam losmaken om vervolgens langzaam naar alle richtingen te bewegen.

YIN MET BONUS 

Een uitdagende yin les van een uur met daarna als toetje een extra lange eindontspanning. Na deze 75 minuten voel je je als herboren.

SPELEN MET BALANS

Zoals de naam al aangeeft gaan we in deze dynamische les spelen met het behouden en het verliezen van ons evenwicht in diverse balans poses, om van daar uit in beweging te komen.

De meeste lessen duren 60 minuten, Ashtanga Yoga en Yin met Bonus duren 75 minuten.
Je betaalt 10 euro per les en als je er 5 tegelijk neemt, dan krijg je er zomaar 1 gratis!

Zo werkt het:

Kies 1 of meerdere van bovenstaande lessen uit. Laat via het contactformulier weten welke je wilt.
Je krijgt dan van ons een betaalverzoekje en na betaling ontvang je de link(jes) naar de les(sen).
Super simpel.

ONLINE MEDITATIE CURSUS

Altijd al willen starten met mediteren, maar geen idee waar en hoe te beginnen ? Mediteer je al, maar heb je behoefte aan verfrissende input ? Of gewoon nieuwsgierig ? Doe dan mee met deze 4-weekse laagdrempelige online meditatie cursus. Je kunt ieder moment instappen en je gaat thuis oefenen op momenten dat het jou uitkomt. Je ontvangt wekelijks verschillende ingesproken meditaties, ‘down to earth’ handvatten om je meditatie eigen te maken en op zijn tijd broodnodige inspiratie. Er is ruimte om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen. We laten je zien dat opletten niet moeilijk hoeft te zijn en dat je het op zo’n manier kunt invullen dat het past in jouw leven. Heb je zin om te experimenten met en te leren over en door meditatie, meld je dan nu hier aan. Voor het meedoen aan deze cursus betaal je slechts € 40,00. EsTaYoga kaarthouders krijgen korting.

DAGELIJKSE ASHTANGA ROUTINE ONLINE

Voel jij je na een Ashtanga les ook zo lekker? Sterker, flexibeler? Misschien meer gefocust? Je gedachten wat verder naar de achtergrond? Wat stiller? Wat ruimer? Wij wel. Daarom doen wij elke dag een beetje Ashtanga. Zoals tandenpoetsen onze tanden gezond houdt, zo houdt onze eigen Ashtanga ‘practice’ niet alleen ons lijf, maar ook ons hoofd en hart gezond.
Vaak is echter het idee dat we 6 dagen per week twee uur eerder op moeten staan om ruim anderhalf uur de volledige eerste serie te beoefenen voor de meeste van ons niet heel erg aanlokkelijk. Maar dat hoeft dus ook helemaal niet! En dat laten we je graag zien.
Elke week krijg je een nieuwe geleide practice van een half uur. Van begin tot eind inclusief eindontspanning. En dat doe je waar en wanneer het jou uitkomt, zo vaak als je zelf wilt. 6 dagen per week is een mooi streven, maar doe vooral wat haalbaar is en wat goed voelt.
Naast de geleide practice van een half uur, zul je meerdere keren per week waardevolle en super interessante aanvullende info ontvangen betreffende bijvoorbeeld yoga filosofie, verdieping van houdingen, achtergrond en theorie. Deze info ontvang je in de vorm van video’s, geluidsbestanden of documenten.
Altijd al een eigen Ashtanga practice willen opbouwen, maar vind je het maar lastig in je eentje? Laat ons je dan helpen, dan doen we het samen, zodat die dagelijks yogabeoefening voordat je het weet een routine is geworden met alle voordelen van dien. De hele vierweekse routine kost slechts 40 euro en EsTaYoga kaarthouders krijgen korting. Meld je hier aan.