4I7281 Edith van Eijk fotografie (2)

ONLINE LOSSE LESSEN

We hebben een aantal volledige lessen speciaal voor jou gemaakt. Zo kan je thuis toch je favoriete yogales volgen en je hoeft niet eens je haar goed te doen!  In het assortiment zitten de yogavormen die wij ook in de studio aanbieden: Yin Yoga, Ashtanga Yoga, Vinyasa Yoga (Gentle Power Flow en Power Flow), Soft Yoga en Slow Flow. Een beschrijving van de verschillende vormen vind je hier.

GENTLE POWER FLOW

YIN YOGA

SOFT YOGA

ASHTANGA YOGA 

POWER FLOW

SLOW FLOW

Daarnaast hebben we een aantal fijne extraatjes.
Soms is het namelijk heerlijk om twee yogavormen in 1 les te combineren en soms vinden we het leuk om een les rondom thema op te bouwen.

YIN YANG HEUPEN

We beginnen met een zachte flow met speciale aandacht voor onze heupen. We sluiten af met verrukkelijke Yin Yoga, waarbij we zittend en liggend op de mat een aantal houdingen wat langer vasthouden.

SOFT EN SLOW SCHOUDERS

Een lekkere combinatie les tussen soft yoga en slow flow, waarin we op een zachte manier ons lichaam losmaken om vervolgens langzaam naar alle richtingen te bewegen.

YIN MET BONUS 

Een uitdagende yin les van een uur met daarna als toetje een extra lange eindontspanning. Na deze 75 minuten voel je je als herboren.

DYNAMISCHE DETOX

Zoals de naam al aangeeft gaan we in deze dynamische les lekker twisten en zo ons lichaam en ons hoofd vrijer maken, onnodige ballast loslaten en wat ruimte creëren.

De meeste lessen duren 60 minuten, Ashtanga Yoga en Yin met Bonus duren 75 minuten.
Je betaalt 10 euro per les en als je er 5 tegelijk neemt, dan krijg je er zomaar 1 gratis!

Zo werkt het:

Kies 1 of meerdere van bovenstaande lessen uit. Laat via het contactformulier weten welke je wilt.
Je krijgt dan van ons een betaalverzoekje en na betaling ontvang je de link(jes) naar de les(sen).
Super simpel.

DAGELIJKSE ASHTANGA ROUTINE ONLINE

Voel jij je na een Ashtanga les ook zo lekker? Sterker, flexibeler? Misschien meer gefocust? Je gedachten wat verder naar de achtergrond? Wat stiller? Wat ruimer? Wij wel. Daarom doen wij elke dag een beetje Ashtanga. Zoals tandenpoetsen onze tanden gezond houdt, zo houdt onze eigen Ashtanga ‘practice’ niet alleen ons lijf, maar ook ons hoofd en hart gezond.
Vaak is echter het idee dat we 6 dagen per week twee uur eerder op moeten staan om ruim anderhalf uur de volledige eerste serie te beoefenen voor de meeste van ons niet heel erg aanlokkelijk. Maar dat hoeft dus ook helemaal niet! En dat laten we je graag zien.
Elke week krijg je een nieuwe geleide practice van een half uur. Van begin tot eind inclusief eindontspanning. En dat doe je waar en wanneer het jou uitkomt, zo vaak als je zelf wilt. 6 dagen per week is een mooi streven, maar doe vooral wat haalbaar is en wat goed voelt.
Naast de geleide practice van een half uur, zul je meerdere keren per week waardevolle en super interessante aanvullende info ontvangen betreffende bijvoorbeeld yoga filosofie, verdieping van houdingen, achtergrond en theorie. Deze info ontvang je in de vorm van video’s, geluidsbestanden of documenten.
Altijd al een eigen Ashtanga practice willen opbouwen, maar vind je het maar lastig in je eentje? Laat ons je dan helpen, dan doen we het samen, zodat die dagelijks yogabeoefening voordat je het weet een routine is geworden met alle voordelen van dien. De hele vierweekse routine kost slechts 40 euro en EsTaYoga kaarthouders krijgen korting. Meld je hier aan.